За інформацією про Mana Gea пишіть, будь-ласка, на andrey@managea.gr або телефонуйте +380-66-155-6973
Recipes Communications Company Olive Oil Info The Concept Monemvasia Online Shop Monemvasia

Оливки Каламон в розсолі

Загальна інформація: наші оливки сорту Каламон (Каламатас), це найпопулярніші грецькі оливки та один з найкращих сортів столових оливок у світі

Збирання врожаю з середини жовтня до середини грудня.

Приготування: будь-які оливки мають дуже гіркий смак, якщо спробувати їх прямо з дерева. Найдовший та найбільш традиційний спосіб приготування столових оливок - вимочування їх у воді протягом аж до 7 місяців. Ми не застосовуємо жодних маніпуляцій для прискорення цього природнього процесу. Крім того, ми не пастеризуємо свої оливки, оскільки пастеризація руйнує поживні речовини, ми зберігаємо їх такими, як створила природа. Зберігати наші оливки тривалий термін дозволяють не консерванти, а вода з морською сіллю та наша оливкова олія екстра класу Mana Gea.

Особливий рецепт: розсол, в якому засолені наші оливки, створено за старовинним рецептом, що використовувався в давні часи. Оливки Mana Gea сорту Каламон засолені в розсолі, що складається з води, морської солі, невеличкої кількості оцту, свіжого лимонного соку, шматочків свіжого лимону та оливкової олії екстра класу (Extra Virgin) Mana Gea.

назад

Інформація: andrey@managea.gr; тел. +380-66-155-6973